top

Tag kørekort til bil

På Danmarks bedste kæde af køreskoler.

Trafikskolerne er Danmarks bedste kæde af køreskoler, og du kan tage dit kort ved Østerport, Amager, Hellerup og Roskilde.

Det giver dig maksimal frihed og fleksibilitet. Vores afdelinger tilbyder teoriundervisning flere gange dagligt, og da du ikke er afhængig af et hold, kan du frit vælge hvor, hvornår og hvor ofte du tager dine teoritimer. På den måde kan du (næsten) selv bestemme, hvor hurtigt du skal ud og køre på vejene… øøøh eller det vi mener er, hvor hurtigt du vil tage dit kort, så du selv må køre på vejene.

NORMALPAKKEN

Kørekort på normal tid
Kørekort på ca. 3 mdr.

Tag normalpakke hvis du: Ikke har travlt. Skal på ferie i løbet af perioden. Gerne vil have tid til at fordybe dig i stoffet.

Med denne pakke bestemmer du selv hvor hurtigt, hvor og hvornår du vil tage dit kørekort, og du behøver ikke følge et hold. Du hopper bare med og tager den teorilektion, du er nået til, når en af vores skoler har den. Du er velkommen i alle vores afdelinger på både formiddags-, eftermiddags- og aftenholdene, så der er masser af muligheder og masser af fleksibilitet. Kom og mød os, før du beslutter dig – de 3 første moduler er gratis.


HURTIGPAKKEN

Kørekort på 6 uger

Tag hurtigpakke hvis du: Vil have kortet hurtigt. Er fleksibel i din kalender. Er klar på at lægge en indsats.

Med Hurtigpakken planlægger vi et fokuseret undervisningsforløb rundt om din hverdag. Du behøver ikke tilsidesætte hele dit liv, meeeen du skal alligevel lægge en indsats og måske melde fra til en kaffeaftale eller to undervejs. Til gengæld garanterer vi, at du kommer i dybden med både teori og praksis og kan stå med kørekortet i hånden efter kun seks uger *.


EKSPRESPAKKEN

Kørekort på 3 uger

Tag eksprespakke hvis du: Skal have kortet så hurtigt som muligt. Kan tilsidesætte alt andet. Kan holde fokus.

Med eksprespakken sætter du dig ombord på et tog, om man så må sige. Det hele er planlagt, og du skal være klar på at møde op og være med i hele forløbet. Der er teori om formiddagen og kørsel om eftermiddagen, men bare rolig; Selvom der ikke er tid til så meget slinger i valsen, kan du være helt sikker på, at du lærer alt det, du skal. Så hvis du kan dedikere dig selv og tilsidesætte alt andet, kan du have kørekort om kun tre uger*. Det kan ganske enkelt ikke gøres hurtigere.


*De 3 eller 6 uger starter, når alle dokumenter er godkendt hos Borgerservice.

Priser på kørekort

Kategori B — Personbil

 

Normal

Kørekort på 10-12 uger

kr 13.995

 • Ubegrænset teori inklusiv materialer
 • Ubegrænset evaluerende teoriprøver
 • Leje af manøvrebane, bil og forsikring
 • Leje af glatbane, bil og forsikring
 • 26 kørelektioner
   
 

Hurtig

Kørekort på 6 uger

kr 15.995

 • Ubegrænset teori inklusiv materialer
 • Ubegrænset evaluerende teoriprøver
 • Leje af manøvrebane, bil og forsikring
 • Leje af glatbane, bil og forsikring
 • 26 kørelektioner
 • Kørekort på 6 uger
 

Ekspres

Kørekort på 3 uger

kr 16.995

 • Ubegrænset teori inklusiv materialer
 • Ubegrænset evaluerende teoriprøver
 • Leje af manøvrebane, bil og forsikring
 • Leje af glatbane, bil og forsikring
 • 26 kørelektioner
 • Kørekort på 3 uger

Lovpakken gælder i 12 måneder for købsdato

Undervisning på dine præmisser

Alle er forskellige, og alle kan have brug for at få undervisning på deres egen måde.

Derfor har vi gjort vores undervisning, så fleksibel som overhovedet mulig. Du får alle lektioner med hjem, så du i ro og mag kan øve dig på teorien når du vil, og hvor du vil. Du får også 28 teoriprøver, så du hele tiden kan teste dit niveau og blive klar til den rigtige prøve. Og så står vores dygtige lærere naturligvis klar med alt den hjælp, du har brug for, når de hver uge gennemgår de ting, du skal vide. Det hele er meget pædagogisk, så alle kan være med, for uanset hvad andre måske siger, så er teoriundervisning ikke det sjoveste i verden. Så meget desto mere grund til, at få det overstået i ét forsøg.


Bedre undervisning — lavere slutpris

Lad os være helt ærlige: vi er ikke de billigste, på den korte bane. Det er et meget bevidst valg. Alt for ofte hører vi om elever andre steder, der har købt en billig grundpakke og efterfølgende må supplere med dyre tillægstimer, fordi undervisningen ikke har været god nok. Så ender kortet sjovt nok med at blive meget dyrt. Sådan er det ikke hos os. Vi stiller store krav til undervisningen og undervisningsmaterialet. Det skal være medlevende, fleksibelt og møde eleven på elevens niveau. Og resultatet er, at vi igen og igen kan konstatere, at vi er billigst på den lange bane.

Det får du med i prisen

Hos Trafikskolerne har du adgang til hele undervisningsforløbet hjemmefra. Det betyder, at du kan genopfriske det, du har lært i timerne, og så betyder det, at du kan tage én af lektionerne hjemmefra. Helt lovligt. Du får også online-adgang til ”Forstå & bestå”. Det giver dig mulighed for at forberede dig hjemmefra, så undervisningen bliver så effektiv som muligt.

Komplet prisoversigt

Gratis lektion – ellers ved du
jo ikke, hvad du køber

Du har sikkert allerede Googlet en masse køreskoler og tjekket tilbud ud. Og mon ikke du har konstateret, at vi stort set alle sammen ligner hinanden i vores tilbud og anprisninger.

Sandheden er nemlig den, at der ikke er så forfærdelig mange forskellige måder at tage et kørekort. Det er derimod kørelærerne, der gør den store forskel. Derfor er det også kun fair, at du om mandagen kan komme ned og tage første lektion helt gratis. Så kan se, om vi er det rigtige sted for dig. Og hvis du har lyst, kan du blive og tage anden lektion med det samme. Så er du hurtigt i gang.

Du behøver ikke tilmelde dig, du møder bare op. Vi skal nok tage pænt imod dig.