top

Skynd dig! Reglerne skifter gear

Ny forsøgsordning gør det hurtigere, nemmere og billigere at tage kørekort.

Fra den 1. juli 2024 starter en helt ny forsøgsordning – og den skal du være en del af. I hvert fald hvis du vil have dit kørekort hurtigere, nemmere og billigere. Hvis de tre ting ikke er noget for dig, behøver du ikke læse videre.

Til jer der stadig hænger på …

… her kommer forklaringen. Hidtil har reglerne gjort, at hvis du tager dit kørekort i en bil med automatgear, ja så må du efterfølgende kun køre i biler med automatgear. Det bliver der lavet om på nu. I forsøgsperioden kan du tage kørekort i en bil med automatgear og få et kørekort, der samtidig gælder til manuelt gear. De nye regler betyder, at det bliver væsentlig nemmere at tage kørekort – du slipper jo for at bøvle med gearskift og koblingspunkter.

Lærer jeg så også …

… alt det der med gearskift og koblingspunkter, sidder du måske og tænker. Og ja det gør du selvfølgelig. Som en del af pakken får du nemlig også undervisning i manuelt gear, men de fleste køretimer og selve køreprøven foregår med automatgear, det gør det væsentlig nemmere for dig at bestå første gang. Og så er der det med manuelt gear, at det faktisk langsomt forsvinder fra gadebilledet. Både fordi automatgear bliver mere udbredt, og især fordi elbilerne har gjort deres indtog – og de har alle sammen et automatisk gearsystem. Med andre ord er en gearstang nok snart noget, der hører fortiden til, så det er en god idé at blive hjemmevant med automatgear.

Kom til introaften …

… og hør mere. Vores afdelinger står klar til at fortælle om de fantastiske nye regler, der gør det muligt at tage det såkaldte kombi-kørekort fra 1. juli. Hvis du altså gerne vil have dit kørekort hurtigere, nemmere og billigere, end det har været muligt hidtil.

Undervisning på dine præmisser – Alle er forskellige, og alle kan have brug for at få undervisning på deres egen måde

Derfor har vi gjort vores undervisning, så fleksibel som overhovedet mulig. Du får alle lektioner med hjem, så du i ro og mag kan øve dig på teorien når du vil, og hvor du vil. Du får også 28 teoriprøver, så du hele tiden kan teste dit niveau og blive klar til den rigtige prøve. Og så står vores dygtige lærere naturligvis klar med alt den hjælp, du har brug for, når de hver uge gennemgår de ting, du skal vide. Det hele er meget pædagogisk, så alle kan være med, for uanset hvad andre måske siger, så er teoriundervisning ikke det sjoveste i verden. Så meget desto mere grund til, at få det overstået i ét forsøg.

}