top

Undervisningen

Vores kørelærere er dygtige, tålmodige og pædagogiske

Undervisning, til kørekort, på dine præmisser – Alle er forskellige, og alle kan have brug for at få undervisning på deres egen måde

Derfor har vi gjort vores undervisning, så fleksibel som overhovedet mulig. Du får alle lektioner med hjem, så du i ro og mag kan øve dig på teorien når du vil, og hvor du vil. Du får også 28 teoriprøver, så du hele tiden kan teste dit niveau og blive klar til den rigtige prøve. Og så står vores dygtige lærere naturligvis klar med alt den hjælp, du har brug for, når de hver uge gennemgår de ting, du skal vide. Det hele er meget pædagogisk, så alle kan være med, for uanset hvad andre måske siger, så er teoriundervisning ikke det sjoveste i verden. Så meget desto mere grund til, at få det overstået i ét forsøg.

Når du skal ud og køre første gang

Selvom man glæder sig til at få kørekort, er der mange der får sommerfugle i maven, når de skal ud og køre første gang. Men bare rolig, det er helt naturligt.

Din kørelære har helt styr på situationen, og du starter i roligt tempo på en stille vej. Her lærer du de mest gængse ting, og når du er klar, bygges der på. I dit tempo.

For at gøre hele oplevelsen så tryg som mulig, har du altid den samme lærer og den samme bil – også til køreprøven.

Teoriundervisning

Hos Trafikskolerne gør vi alt, hvad vi kan, for at teoriundervisningen bliver alsidig og interessant. Undervisningen er en kombination af 3D-animationer, videosekvenser og individuel lærerundervisning.

Du bestemmer selv hvor hurtigt, hvor og hvornår du vil gennemføre forløbet, og du følger ikke et hold. Du hopper bare med og tager den teorilektion, du er nået til, når en af vores skoler har den. Du er velkommen i alle vores afdelinger på både formiddags-, eftermiddags- og aftenholdene, så der er masser af muligheder og masser af fleksibilitet.

Det behøver ikke, at være kedeligt

Vores kørelærere er nøje udvalgt, så de både er dygtige, tålmodige og pædagogiske. Den kombination giver et godt arbejdsklima, men det øger faktisk også beståelsesprocenterne. Alle kan jo forklare, hvordan trafikreglerne hænger sammen, men for at være en dygtig lære, skal man kunne sætte konstruktive ord på, hvad der er godt, og hvad der skal arbejdes med i næste køretime. Så det er lige præcis, hvad vi gør efter hver lektion. Mange års erfaring har vist os, at det både gør undervisningen mere effektiv og skaber bedre bilister.

Glatbanen – Et sjovt kursus,
der samtidig gør dig til en sikker bilist

Når du starter med at tage kørekort, begynder du den praktiske del på en manøvrebane for at lære bilen at kende. For også at kende bilens opførsel under mere specielle omstændigheder, skal du umiddelbart før din køreprøve på en glatbane. Katastrofeopbremsninger og undvigemanøvrer på glat og tør vej er nogle af de ting, du skal prøve. Du vil på dette tidspunkt kende bilen så godt, at du vil opleve det som sjovt og spændende at blive en sikker og god bilist.

}