top

Generhvervelse af kørekort

Frakendelse af kørekort og kørselsforbud

Behold kørekortet – Bestå teoriprøven første gang

Har du fået frakendt retten til at køre bil betinget, skal du op til en orienterende køreprøve — en teoriprøve og en praktisk køreprøve.At bestå den praktiske køreprøve er for de fleste rutinerede bilister ikke noget problem, et par kørelektioner med en kørelærer kan dog være en god idé. Det forholder sig dog anderledes med teoriprøven, som mange desværre ikke består første gang. Konsekvensen er, at politiet inddrager dit kørekort på stedet, og du kan ikke køre hjem fra teoriprøven.Vi kan hjælpe dig med at generhverve kørekortet ved at bestå teoriprøven første gang.

Priser på kørekort til bil

Generhvervelse af kørekort Købehavn (Østerbro og Amager), Hellerup og Roskilde

Generhvervelse

KR3.795,-

Ubegrænset teori inklusiv materialer
Ubegrænset evaluerende teoriprøver
2 kørelektioner

Kørselsforbud

KR5.995,-

Ubegrænset teori inklusiv materialer
Ubegrænset evaluerende teoriprøver
8 kørelektioner

Undervisning på dine præmisser – Alle er forskellige, og alle kan have brug for at få undervisning på deres egen måde

Derfor har vi gjort vores undervisning på vores køreskole i København (Østerbro og Amager), Hellerup og Roskilde, så fleksibel som overhovedet mulig. Du får alle lektioner med hjem, så du i ro og mag kan øve dig på teorien når du vil, og hvor du vil.

Bedre undervisning — lavere slutpris

Lad os være helt ærlige: vi er ikke de billigste, på den korte bane. Det er et meget bevidst valg. Alt for ofte hører vi om elever andre steder, der har købt en billig grundpakke og efterfølgende må supplere med dyre tillægstimer, fordi undervisningen ikke har været god nok. Så ender kortet sjovt nok med at blive meget dyrt. Sådan er det ikke hos os. Vi stiller store krav til undervisningen og undervisningsmaterialet. Det skal være medlevende, fleksibelt og møde eleven på elevens niveau. Og resultatet er, at vi igen og igen kan konstatere, at vi er billigst på den lange bane.

Det får du med i prisen

Hos Trafikskolerne har du adgang til hele undervisningsforløbet hjemmefra. Det betyder, at du kan genopfriske det, du har lært i timerne, og så betyder det, at du kan tage én af lektionerne hjemmefra. Helt lovligt. Du får også online-adgang til ”Forstå & bestå”. Det giver dig mulighed for at forberede dig hjemmefra, så undervisningen bliver så effektiv som muligt.

Komplet prisoversigt

}